Pneumatika

 

Parker pneumatika

ATLAS automatika

Három világmárka egyesítése révén a Parker Pneumatika Divízió ideális megoldást, illetve terméket tud ajánlani gyakorlatilag minden mozgásvezérlő vagy végrehajtó feladatra, kezdve a legegyszerűbb szeleptől a programozható végrehajtó elemig. Az ATLAS pneumatika elemek széles gyártási programjában találhatók munkahengerek, siklóhengerek, szelepek és szelepblokkok egyaránt.

Schrader bellows pneumatika

A SCHRADER BELLOWS pneumatika elemek széles kínálata között találunk anyagmozgató modulokat, útváltó szelepeket, levegő előkészítő egységeket. Mechanikus és manuális szelepek rendelhetők több méretben, valamint speciális elővezérlő mágnesek. A forgóasztalok, fúró- és menetfúró egységek jellemzője a hidraulikus sebesség szabá-lyozás és opcionális csillapított fékezés.

BOSCH-REXROTH pneumatika

Pneumatika hengerek

A REXROTH MECMAN piacvezető szerepet tölt be a pneumatika területén. Cégünk a gyártási sorozat teljes választékát kínálja, közvetlenül a gyártótól. A REXROTH pneumatika hengerek hosszú élettartama és minősége a cég modern fejlesztési elveinek és a szigorú minőségellenőrzésnek köszönhető. A folyamatos gyártási programban a legszélesebb választék található meg minden igényt kielégítve.

Szelepek és csatlakozók

REXROTH hasonlóan a hengerekhez a pneumatika szelepek gyártása terén sem csökkenti a választékot. Tulajdonságaik révén felhasználhatóságuk igen széles körű. Csatlakoztathatóak minden menettípushoz, átalakítók, dugók, könyökidomok, T és Y csatlakozók segítik beépíthetőségüket. A csatlakozó ház anyaga polyamid, a menet nikkelezett bronz teflonbevonattal, mely igen hosszú élettartamot biztosít.

Nyomáskapcsolók és vákum elemek

A REXROTH nyomáskapcsolók és pneumatikus vezérlő elemek professzionális kialakításuk révén valóban tökéletesen pontos működést és vezérlést tesznek lehetővé. A teljes pneumatika elem és kiegészítő alkatrész választék kínálata biztosíték arra, hogy a REXROTH MECMAN pneumatika termékekkel mindenre megoldást lehet találni, esetleg még arra is, amire eddig még nem gondoltunk.

ASCO / JOUCOMATIC

Mágneszelepek

Az ASCO mágnesszelepek általában tömszelence nélküli szerkezetűek, és a működtető mágnestekercs közvetlenül a szeleptestre van építve. A vasmag szabadon mozog egy teljesen zárt csőben a mágnestekercs belsejében. A konstrukció szivárgásmentes szerkezetet biztosít. Ezeket a mágnesszelepeket az Automatic Switch Company (New Jersey, USA) illetve a Joucomatic S.A. (Franciaország) fejleszti.

Nyomás és hőmérsékletkapcsolók

Az ASCO / JOUCOMATIC nyomás- és hőmérsékletkapcsolók alkalmasak jelek adására, rendszerek be- és kikapcsolására. A gyártmányprogramban megtalálhatók ipari nyomás- és hőmérsékletkapcsolók, kompakt nyomás- és hőmérsékletkapcsolók valamint mini nyomáskapcsolók. Az ASCO termékek kiváló minőségét elismerve az ISO 9001 szabvány minőségbiztosítási rendszerének előírásai garantálják.

Működtetők, tekercsek és kiegészítők

Az ASCO / JOUCOMATIC szelepekben használt tekercseket folyamatos működésre tervezték és tesztelték. Hőálló képességük megfelel az IEC 216-os szabványnak. A tekercsek E, F és H szigetelési osztályban rendelhetők. Az ASCO nyolc fő méretben ajánl tekercset, különböző beépítési méretekkel és áramfelvétellel, valamint öt féle méretű működtetőfejet használ a szelepskála nagy részében.

NORGREN pneumatika

KAPCSOLAT

CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 126-128.
Kiscelli Irodaház “C” épület

Email

info@patexpp.com

Küldjön üzenetet