Kenőanyag, ragasztás

 

MASTERFLEX IPARI TÖMLŐK
ELSZÍVÓ- ÉS SZÁLLÍTÓTÖMLŐK

Finomszemcsés anyagot is tartalmazó gáz- és folyadékközegek elszívására valamint szállítására alkalmasak. A lágy PVC extrudált falú típusok igen hajlékonyak, könnyűek és gáztömörek, általános vegyszer, olaj-, lúg- és savállóságuk mellett UV és ózontűrésük is kitűnő. A fémspirál földelésével levezethető az elektrosztatikus feltöltődés is. Hőtűrésük –20 °C / +70 °C de rövid időre a +80 °C-ot is elviselik.

TÖMLŐK MAGAS HŐMÉRSÉKLETRE

Magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz a szorítóspirálos szerkezetű viton bevonatú, poliészterszövet falú tömlők alkalmasak. Ezek igen jól vegyszer-, fokozottan rezgés-, hajlítgatás-, szakadásállóak. Hűtörésük –25 °C / +240 °C. De hőálló a bevonattal gyártott tömlők még ennél is magasabb kb. +550 °C hőmérsékleten történő alkalmazásra is jók. Ezek különleges bevonatú, rozsdamentes acélfólia rétegezésű szövetfallal készülnek.

VEGYSZERÁLLÓ IPARI TÖMLŐK

A vegyszerálló tömlők kívül hipalon bevonatú poliészterszövettel, belül fehér teflonfólia fallal készülnek. Kis nyomástartományban vegyileg agresszív közegek, oldószer és festékköd elszívására alkalmas a vegyi-, gyógyszer-, festék-, fa- és papíriparban. Használatos még ezenkívül kívül szilikon-, belül teflonfólia bevonatú ipari tömlő is, mely kedvező áramlást biztosít, hideg- és hőálló rövid időre akár a +270 °C-ot is elviseli.

KAPCSOLAT

CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 126-128.
Kiscelli Irodaház “C” épület

Email

info@patexpp.com

Küldjön üzenetet