Ipari műanyagok

 
A SOLIDUR anyagválaszték a különleges, ultra nagy- és nagy moláris tömegű polietilén fajtákból áll. Jellemzőjük a kivételesen nagy kopásállóság, szívósság, igen csekély csúszósurlódás valamint a vegyszer- és korrózióállóság. Ez a tulajdonság együttes a SOLIDUR műanyagokat alkalmassá teszi olyan gépek készítésére, ahol az üzemelés során gyakori a súrlódási koptatás, ütés, feltapadás illetve a vegyi és korróziós hatás.

Csúszóvezetékek és profilok

A SOLIDUR profilok extrudálva tekercsben illetve adott szálhosszakban forgácsolva kerülnek forgalmazásra. Ezek a termékek lehetővé teszik a hosszú élettartamú, kenés nélküli, vagy éppen vegyileg agresszív közegben a legmostohább körülmények közötti üzemelést. Az extrudált idomszálak profilválasztéka igen széles, de egyedi kialakítású forgácsolt elemek gyártása is lehetséges akár kis szériában is.

Műanyag lemezek és rudak

A sokrétű igény kielégítéshez a SOLIDUR lemezválaszték minden járatos méretet tartalmaz, jól igazodva a minél kedvezőbb szabási lehetőségekhez. Az előállított lemezek gyártási maradó feszültsége a legkisebb, ezért a megmunkálás és a használat során egyaránt kedvezően, minden irányban egyenletesebb tulajdonságokat mutatnak, a hasított és gyalult kivitelek síkban fekvése a legjobb.

KAPCSOLAT

CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 126-128.
Kiscelli Irodaház “C” épület

Email

info@patexpp.com

Küldjön üzenetet