CHETRA Tömítések

 

Csúszógyűrűs tömítések

A CHETRA csúszógyűrűs tömítések szivattyúk, keverők, autoklávok, gyöngymalmok, extrúderek és sok egyéb berendezés tömítéséhez, standard, Hi-tech és egyedi kivitelben az adott berendezésnek és tömítéstechnikai követelményeknek megfelelően. A program átfogja az egyszeres és többszörös hatású csúszógyűrűs tömítések teljes palettáját, beleértve az előszerelt és osztott csúszógyűrűs tömítéseket éppúgy mint a zsinóros tömítéssel ellátott berendezések csúszógyűrűs tömítésre történő átalakításához szükséges egységeket.

A CHETRA csúszógyűrűs tömítések az ipar minden ágában – a legkülönfélébb folyadékok – gázok és szilárd anyagok esetében kerülnek alkalmazásra.

Szükség esetén a csúszógyűrűs tömítések tartozékai, pl. zárófolyadéktartály is rendelkezésre áll

Zsinóros tömítések

A CHETRA zsinóros tömítések és tömítőkészletek, CHETRATHERM tisztagrafit gyűrűk centrifugál,- és dugattyús szivattyúk, keverők, armatúraszelepek és tolózárak tömítésére. Az azbesztmentes zsinóros tömítéseket a legjobb minőségű PTFE, grafit, aramid, poliamid, szén-grafit, grafitfólia alapszálak felhasználásával a legmodernebb fonógépeken gyártjuk. A zsinóros tömítéseket méteráruként és előpréselt gyűrűk formájában szállítjuk.

Az energiaszektor armatúráihoz előpréselt CHETRATHERM tisztagrafit-gyűrűk állnak rendelkezésre.

Lapostömítések

Lapostömítések, műszaki textília tömítések és szigetelések, kompenzátorok széles választéka, kiváló minőségben áll a felhasználók rendelkezésre.

Kvázistatikus tömítőanyagok

CHETRA tömítőanyagok széles skálája kvázistatikus alkalmazásokhoz:

CHETRTEX 100%-os PTFE lapostömítés
CHETRTEX ePTFE tömítőlap
CHETRLON azonnal felhasználható univerzális tömítés
CHETRA “Hi.-Density” nagyteljesítményű tömítőszalag
CHETRA T•P teflon paszta
CHETRA MPG
CHETRALOC 110 anaerob felület- és csőtömítés
CHETRALOC 114 szintetikus tartósan rugalmas felülettömítés

KAPCSOLAT

CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 126-128.
Kiscelli Irodaház “C” épület

Email

info@patexpp.com

Küldjön üzenetet